Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Ravenstein e.o.

Zonnebloem afdeling

Op 3 februari was er een nieuwjaarsbijeenkomst voor de gasten van de Zonnebloemafdeling Ravenstein e.o. Deze werd gehouden in Onder d’n Plag in Demen.

De zaal was feestelijk aangekleed met fleurige bloemen op iedere tafel. Nadat iedereen plaats had genomen was het tijd voor het openingswoord van voorzitter Jacob Aldus. Hij benoemde de activiteiten die in het jaar 2016 hadden plaatsen gevonden, zeker het 35 jarig bestaan, wat gevierd werd bij De Locht in Melderslo. Er werd ook stilgestaan bij de overleden gasten van het afgelopen jaar. Tijdens de pauze kon men kijken naar de foto’s van het 35 jarig jubileum. Na deze woorden was het tijd voor muziek van Nederlandse bodem.

De middag die om 14 uur van start ging, werd opgeluisterd door het OMO (Onbekend Maakt Onbemind) Trio. Zij zongen diverse oude Nederlandstalige nummers. Er werd meegezongen, ingehaakt en genoten. Onder het genot van een hapje en een drankje. De advocaatjes smaakte goed!

Reacties van enkele gasten:

Dora: ‘Gezellig muziek, ik zag mezelf al dansen als mijn man nog geleefd had. De uitstapjes worden altijd goed verzorgd en zijn gezellig. Ik wordt altijd gebracht en gehaald”.

Riek: “Ik vind het hartstikke gezellig. Hele goede muziek”.

Martien: “Het gaat me goed af. Beter dan alleen thuis zitten. Droge of witte wijn wordt er gevraagd. Doe mij maar natte aan droge heb ik niets”.

Christien: “Mooi, niets te kort gekomen, gezellige, goede muziek, voor herhaling vatbaar.”

Miep: “Het is voor mij de 1e keer en ik heb genoten. Mensen doen mee, muziek goed. Het is me goed bevallen, dus ik blijf”.

Na een dankwoord van de voorzitter aan alle vrijwilligers die de bijeenkomst georganiseerd hadden, was het om 16.30 uur tijd om naar huis te gaan.

Lijkt het u leuk om ook als gast of vrijwilliger mee te gaan met de Zonnebloem? Neem dan een kijkje op de website van de Zonnebloem afdeling Ravenstein voor meer informatie: www.zonnebloem.nl/ravenstein

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals