Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht 2018

boottocht-19092018-13jpg

Woensdag 19 september organiseerde Zonnebloem Regio Oss een boottocht met de Eureka.

Samen met de vrijwilligers zaten er 390 mensen aan boord. Hiervan kwamen er vele vanuit Ravenstein en Herpen en omliggende kernen.

De weersvoorspellingen waren goed dus het beloofde een hele mooie dag te worden. We vertrokken uit Ravenstein om 10.00 uur met een stralende zon, die ons de hele dag niet meer in de steek liet. Wat was het genieten, boven, beneden en op het buitendek. De dag begon met koffie en cake, daarna een lekker wijntje of advocaatje met een bitterbal. Ondertussen werden we door 2 mannen vermaakt met accordeonmuziek.

Terwijl een ieder genoot van de lunch gingen we door de sluis bij Lith. De planning  was om naar Heusden te varen, maar door de drukte op de Maas besloot de kapitein om al weer snel terug te varen om niet te laat thuis te komen. In plaats van Heusen werd het een rondje Gouden Ham, wat een prachtig natuurgebied is.

Op de terugreis kon een ieder deelnemen aan een grote loterij met vele prachtige prijzen.

Als afsluiting was er koffie met krentenwegge. Eenmaal aangekomen in Ravenstein, stonden de vele chauffeurs ons weer op te wachten. Het was een mooie, zonnige dag om op terug te kijken.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals