Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

35 jarig jubileum De Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o.

Zonnebloem afdeling

Vanwege het 35 jarig bestaan, kregen de vrijwilligers en de gasten een fantastische dag aangeboden.

De Zonnebloem Ravenstein e.o. op bezoek in Melderslo

De weergoden waren ons goed gezind. Met 2 bussen uit Ravenstein en Herpen vertrokken we rond de klok van 11.00 uur richting Melderslo in Limburg.

Vanwege het 35 jarig bestaan, kregen de vrijwilligers en de gasten een fantastische dag aangeboden bij Museum De Locht in Melderslo. De lunch stond al gereed, toen we rond 12 uur aankwamen. Na het nuttigen van koffie/thee en heerlijke broodjes en een kroket, was het tijd om op eigen gelegenheid de bezienswaardigheden te bekijken. Van woning, tot schuur, van moestuinen tot kassen. Er was van alles te zien en te beleven. Nog even tussendoor genieten van het zonnetje met een glaasje fris, stukje Limburgse vlaai of een ijsje, maakte de middag compleet. Men genoot met volle teugen van deze heuglijke dag.

Enkele citaten van de gasten: ‘wat is het toch leuk; wat is het interessant; er is veel te zien; wat is het hier toch mooi en wat is het toch gezellig; kijk nou die kleertjes; oh en dat oude gasfornuis; jee moet je die hoedjes zien” en zo kan ik er nog wel meer opnoemen. Om 16 uur was het tijd om weer naar de bussen te gaan. Als afsluiting kregen we een heerlijk buffet aangeboden bij Pan&Zo in Herpen. Tijdens het diner werden de aanwezige dames Will van Huisseling, Gerda Romeijn, Riek van Dijk en Bep Coenen in het zonnetje gezet. Zij hebben 35 jaar geleden De Zonnebloem Ravenstein e.o. opgezet. Dankzij ieders aanwezigheid was het een geslaagde dag.

Wilt u weten hoe dit dagje eruit heeft gezien? Kijk dan binnenkort op de kabel TV van Omroep Walraven. Zij waren de gehele dag aanwezig om filmopnames te maken.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals