Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstsfeer in Onder d’n Plag in Demen

kerstlunch-0812221-23jpg

Vanwege de vele Kerstbijeenkomsten van o.a. de KBO’s en Zorgcooperaties en de locatie die vrij moest zijn, vierden wij op 8 december onze Kerstlunch voor onze gasten en vrijwilligers.

De zaal was in Kerstsfeer aangekleed en ook de tafels werden mooi gedekt. Zelfs de Kerstvrouw kwam op bezoek om alle gasten en vrijwilligers welkom te heten. De stemming zat er hierdoor al goed in. Alvorens we aan het 1e gerechtje begonnen, werd eenieder hartelijk welkom geheten door onze voorzitter. Met een lach op haar gezicht werd aan alle 73 deelnemers medegedeeld hoe de planning van de middag was. Grote verrassing was dat de muzikale opluistering verzorgd werd door het Dickenskoor uit Oss, geheel in stijl gekleed. Er werden boekjes uitgedeeld, zodat eenieder die er zin in had, mee kon zingen. Wat heeft eenieder genoten van de heerlijke gerechtjes, de muziek en het drankje. Aan het einde van de middag ging eenieder met een Kerstcadeau naar huis toe.

Dank aan alle vrijwilligers die zo hard gewerkt hebben om iedereen te voorzien van eten en drinken. Met dank aan Jacqueline en Cockie die zo hard hebben gewerkt in de keuken. Het was SUPER!

Dank aan Donato's Gewoon Bijzonder, Boni Ravenstein en Onder d’n Plag voor de sponsoring.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals