Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem Ravenstein e.o. op bezoek bij de 4 daagse

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 19 juli, op deze warme dag, was het weer tijd om naar de 4 daagse in Wijchen te gaan. Om 8.30 verzamelden alle vrijwilligers met de gasten, op de carpoolplaats bij Ravenstein.

Nadat alle 4 de wagens vol zaten, gingen we met 12 gasten richting Wijchen. Vanwege de warmte, hadden sommige gasten afgezegd. De sfeer zat er om 9 uur al goed in. Gasten werden voorzien van een stoel, zodat de vrijwilligers de tent konden opzetten, om de zon wat tegen te houden. Er werd gezorgd voor koffie/thee/fris, cake, tucjes, snoepjes en ondertussen werden de wandelaars toegejuicht. Zo nu en dan kwamen er bekenden voorbij, een neef die even bij kwam kletsen, buurtbewoners kwamen gedag zeggen en vrienden kwamen even aan. Rond de klok van 12 uur was het tijd voor de jaarlijkse pannenkoeken als lunch. Zeker met dit warme weer werd er goed gezorgd voor voldoende drankjes. De gasten hebben weer net zo genoten als de voorgaande jaren en hebben vele inwoners van het gebied Ravenstein en Herpen kunnen toejuichen. Om 13 uur gingen we weer huiswaarts. Sommige gasten zeiden nu al, dat ze volgend weer van de partij zijn!

Mocht u bovenstaande leuk vinden, en lijkt het u iets om hier volgend jaar aan deel te nemen, wordt dan gast of vrijwilliger van de Zonnebloem. Neem eens een kijkje op de website van de Zonnebloem afdeling Ravenstein voor meer informatie.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals