Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op stap met de Museum Plus Bus

openluchtmuseum-14-augustu-2019-214jpg

Bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem.

Wat hebben we woensdag 14 augustus genoten. Gesponsord door de BankGiroloterij gingen we met de Museum Plus Bus en 45 personen op stap naar het Openluchtmuseum Arnhem. De weergoden waren ons goed gezind. Met de zon aan de blauwe hemel kon de dag al niet meer stuk. Onze chauffeur Henri had de organisatie van het in- en uitladen van rolstoelen en rollators en het in- en uitstappen van de gasten goed voor elkaar. Alles liep gesmeerd. Mede dankzij de medewerking van Barry, gastheer van de Museum Plus Bus. Eenmaal in het museum werden we verwend met koffie en een goed stuk appeltaart. Daarna volgde de rondleiding in 3 groepen, waarna we vrije tijd hadden. Met dank aan de 3 gidsen die ons veel wisten te vertellen over het park. Rond de klok van 15.15 uur ging de bus weer richting Ravenstein. Met wat kunstwerk door Henri, werd de bus perfect geparkeerd op de Loswal. Wij danken de Museum Plus Bus, de BankGiroloterij en zeker Henri en Barry de 2 topkerels die alles goed op orde hadden. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals