Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch en sparren met vrijwillig(st)ers

lunch-en-sparren-met-vrijwilligers-18112226jpg

De pr-commissie wilde eens van alle vrijwillig(st)ers incl. de bestuursleden horen wat zij van de afdeling vinden. Gaat het goed, kan het beter, wat is wenselijk?

We begonnen met een heerlijke lunch verzorgt door Ron van VidiReo. Na de lunch werd middels een presentatie uitgelegd wat de bedoeling was. De bedoeling was om samen in gesprek te gaan over de afdeling en alles wat maar te binnen schoot op te schrijven op een flipovervel. Middels het trekken van nummertjes werden de groepjes per tafel ingedeeld.

Onder het genot van een drankje en heerlijke bonbons, pinda’s, zoutjes en borrelnoten geschonken door de PLUS Martijn & Claudia Van den Berg, werd er druk gediscussieerd.

Na zo’n 20 min. werden in de pauze alle flipovervellen toegevoegd aan de presentatie, zodat deze met z’n allen besproken konden worden. Per tafel werd er een toelichting gegeven. Ook nu bleek dat de afdeling goed functioneert en zijn er leuke en goede tips gegevens.

Wij zullen alle tips, op- en aanmerkingen meenemen in de verwerking van de lijsten, samen met de lijsten die wij in het voorjaar hebben mogen ontvangen van onze gasten. Deze worden teruggekoppeld via de nieuwsbrief en er wordt samen met het bestuur bekeken wat we kunnen doen om de afdeling nog leuker en gezelliger te maken.

Het was fijn om op deze manier samen met de vrijwillig(st)ers incl. bestuursleden in gesprek te gaan. Dank aan alle aanwezige vrijwillig(st)ers en aanwezige bestuursleden voor hun input en alle hulp voor deze middag. Ook dank aan Ron voor de lunch, de KBO voor het gebruik van de Nestor en Jo voor de bediening van de drankjes. Wij kijken terug op een geslaagde en leerzame middag.

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals