Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturen Oss opent haar deuren voor de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o.

zandsculpturen-23-augustus-2018-1-24jpg

Op donderdag 23 augustus gingen om 10 uur de deuren open. Twee uur eerder dan de oorspronkelijke tijd.

Zo konden de gasten van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. op hun gemak 2 uur lang genieten van al het moois. Het terrein van het voormalige Bergoss rook naar heerlijk verse koffie. 

Met zo'n 25 gasten en 9 vrijwilligers was het een gezellige drukte. Het thema circus gaf veel bekijks, maar zeker ook onderling overleg. Oude herinneringen van een bezoek uit het circus kwamen naar boven.  Iedereen vond het allemaal knap gemaakt. Wat een kunstwerk, werd menigmaal geroepen.

Na een welkomst woordje door Jacob Aldus en een dankwoord aan de organisatie m.n. Alec Messchaert, was het weer tijd om huiswaarts te gaan.

Wij kijken terug op een geweldige ochtend. 

Wij danken een ieder voor de samenwerking. Mede dank aan de gemeente Oss voor het tijdelijk mogen parkeren op de Koningsloper.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals