Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag

ziekendag-8-september-201929jpg

Het was een frisse maar zonnige ochtend toen de kerkdeuren van de H. Antonius Abt kerk in Overlangel rond de klok van 10.00 uur opengingen.

Om 10.30 uur begon de Eucharistieviering in het teken van de Ziekendag. 

Het kenmerk van de nationale Ziekendag is met name dat iedereen “gezond en ziek” bijeen komt om deze dag te vieren. Dit was dan ook de reden dat iedereen uitgenodigd was om de Eucharistieviering bij te wonen. Familieleden, buren en kennissen, die geen  gast of vrijwilliger zijn van de Zonnebloem konden deelnemen aan de Eucharistieviering. Zij waren van harte welkom!

Na de Eucharistieviering was er een middagprogramma voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem. We begonnen met een heerlijke lunch geserveerd bij Vidi Reo in Ravenstein, met aansluitend een optreden van het koor Octaaf uit Oss.

De positieve reacties van de aanwezigen deed de organisatie erg goed. We kijken terug op een geslaagde Nationale Ziekendag 2019.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals