Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Zorghotel Udens Duyn

gebouwjpg

We gingen een kijkje nemen bij het zorghotel Udens Duyn in Uden.

Woensdagmiddag 27 maart vertrokken we met verschillende auto’s en een busje bestuurd door vrijwilligers naar Uden om een bezoek te brengen aan Udens Duyn.

Udens Duyn is een hotel waar je kunt verblijven als je zorg nodig hebt die je thuis niet kunt krijgen. Maar ook mensen die bijvoorbeeld in de omgeving van de Maashorst willen wandelen of fietsen kunnen een verblijf boeken.

Udens Duyn wordt ook wel het Zorghotel genoemd en ligt naast ziekenhuis Bernhoven in Uden.

Aangekomen in het restaurant werd de groep in tweeën gesplitst. De ene groep begon meteen aan de rondleiding en de tweede groep kreeg een kopje koffie of thee met appeltaart. Daarna werden de rollen omgedraaid.
Tijdens de rondleiding werden twee kamers bezocht en werd de fysiotherapie ruimte en de gymzaal bezocht. Er werd deskundig uitleg gegeven hoe het eraan toegaat als je in het hotel zou
verblijven.

Onze gasten vinden het een modern, fris en ruim hotel.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals