Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kleurplatenwedstrijd Zonnebloem

Zonnebloem afdeling

De uitreiking vond plaats op woensdag 13 december in de aula van Basisschool de Vier Heemskinderen in Deursen-Dennenburg.

Tijdens de spelenkermis en de pannenkoekenlunch op 14 okt. j.l. konden de aanwezige kinderen een kleurplaat mee naar huis nemen. Het thema van deze dag was Boerderij. Zo ook de kleurplaten hadden te maken met de dieren op een boerderij.

De kleurplaten konden t/m 15 november ingeleverd worden bij Onder d’n Plag in Demen. De Zonnebloem heeft toen met enkele mensen de kleurplaten bewonderd en goed gekeken wie er een prijsje zouden winnen. Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 9 hebben de kleurplaten ingeleverd. 10 kinderen hadden de afbeeldingen mooi ingekleurd. Wij konden geen keus maken, dus hebben al deze 10 kinderen een leuk prijsje gekregen. 

De Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. feliciteert al deze kinderen met hun prijsje en hopen dat ze er van zullen genieten. We hebben gekozen voor allemaal knutselprijsjes. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals