Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winnaar krentenbrood Zomermarkt Overlangel

zomeremarkt-overlangel-15072018jpg

OVERLANGEL-Zondagmorgen rond de klok van 6.30 uur waren er alweer vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. in touw om de kraam van de Zonnebloem op te bouwen.

Na het vele werk om alles weer een plekje te geven, werd het al snel druk bij de kraam. De vers gemaakte Diedense jam uit eigen tuin van Gerda van Orsouw, werd goed verkocht. We hebben geen pot meer over! Dank aan Gerda voor deze mooie schenking. Mede met deze opbrengst kunnen we weer leuke uitjes organiseren voor onze gasten.

Zowel de kraam bij het Herps Mèrtje als in Overlangel, kreeg een nieuw uiterlijk. Met dank aan fruitteeltbedrijf  B. van Huisseling uit Dieden voor het lenen van de fruitkratjes, zodat we een leuke opstelling hadden voor de verkoop van artikelen.  Tevens dank aan fam. Van Gaal uit Neerloon, die er voor gezorgd heeft dat de duofiets op de markt kwam.

Het krentenbrood van Bakker Marcel Sanders, is altijd een trekker.  Door het raden van het gewicht, betaal je een kleine bijdrage om het brood te kunnen winnen. Dit jaar was het gewicht 3800 gram en het brood is gewonnen door  Tiny Bruijsten uit Ravenstein.  Zij zat er het dichts bij met 3750 gram.

Door mee te spelen met het 21-spel, het raden van het krentenbrood en het kopen van artikelen, heeft u allen een steentje bijgedragen om leuke uitjes te organiseren voor onze gasten.

Iedereen die meegeholpen heeft of de Zonnebloem heeft gesteund, wederom bedankt. Zonder jullie kunnen we het niet doen!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals