Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst

nieuwjaarsbijeenkomst-2019-1-7jpg

De 1e activiteit van het nieuwe jaar kwamen we samen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Op vrijdag 1 februari werden de gasten en vrijwilligers ontvangen in ’t Slotje te Herpen. Een ieder werd ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Na de woorden van de voorzitter, kon men via een PowerPoint een terugblik op het Zonnebloemjaar 2018 bekijken. Tevens hingen er her en der foto’s die per uitje zijn samengevoegd en kon men genieten van de fotoboekjes. Vanwege het 70 jarig bestaan van de Zonnebloem, stonden er Zonnebloemchocolaatjes op de tafels.

In de loop van de middag was er ook de gelegenheid tot het spelen van gezelschapspellen of een potje te kaarten.

Na al deze gezelligheid stond er een stamppotbuffet voor ons klaar met heerlijke boerenkool, hutspot en zuurkool. Rookworst, saucijzen, hachee en gehakballen maakten het buffet compleet. Dit alles verzorgt door Gradje van de Brand uit Herpen. Onze gasten en vrijwilligers lieten het zich allemaal heerlijk smaken.  Een lekker toetje maakte het buffet compleet en rond 18.30 uur ging iedereen weer voldaan naar huis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals