Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger worden?

Zonnebloem afdelingsnieuws

Wil je ook iets betekenen voor de Zonnebloem in jouw stad of dorp Ravenstein, Huisseling, Herpen, Deursen, Demen, Dieden, Dennenburg, Neerlangel, Keent, Overlangel of Neerloon?

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een fysieke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. Wat jouw talenten ook zijn en hoeveel tijd je ook hebt: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij je past. En dat kan op verschillende manieren:

 • het regelmatig bezoeken van langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen staat centraal: voor een kopje koffie, een praatje of bijvoorbeeld een wandeling;
 • organiseren, coördineren en begeleiden van activiteiten die door de afdeling voor de gasten worden georganiseerd;
 • bestuurswerk;
 • communicatie en PR;
 • Jaarlijks collecteren of loten verkopen;
 • het rijden van gasten naar activiteiten;
 • het meehelpen op braderieën om de Zonnebloem onder de aandacht te brengen;
 • Et cetera.

Wil je ook iets betekenen voor de Zonnebloem in jouw stad of dorp Ravenstein, Huisseling, Herpen, Deursen, Demen, Dieden, Dennenburg, Neerlangel, Keent, Overlangel of Neerloon? Er zijn altijd werkzaamheden waarbij we je kunnen gebruiken. Meld je dan aan bij Arda Cederhout (zie contactgegevens rechtsboven).

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Sport en spel
 • Winkelen
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Evenementen en festivals