Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Beste mensen van de zonnebloem uit Ravenstein e.o.

Wat was het een fijne dag afgelopen woensdag 14 augustus naar het Openluchtmuseum in Arnhem.

Het verslag op de website sprak al boekdelen, in het bijzonder de fraaie foto’s, maar we willen er graag nog een schepje bovenop doen.

Tijdens onze heenreis naar Ravenstein begon de zon al te schijnen en de dag kon alleen maar mooier worden. Na enkele halsbrekende toeren parkeerde Henri de bus op de Loswal. Na de kennismaking met de organisatie, o.a. in de persoon van Jacqueline, ging iedereen aan boord met of zonder de buslift en de luie trap. Na een trip deels door de bossen van Doorwerth en Oosterbeek kwamen we aan in het Openluchtmuseum.

Bij het verlaten van de bus werd iedereen, wij dus ook, getrakteerd op een lunchpakket welke later tijdens het bezoek zou worden genuttigd.

Eerste stop natuurlijk de koffie met iets lekkers. Nadat het gezelschap in drie groepen was verdeeld en iedereen een batch had gekregen, kwamen de gidsen ons ophalen voor een rondtoer door het uitgestrekte museum. Een ritje met de tram stond bij iedereen op de eerste plaats. Na de rondtoer bestond er gelegenheid om op eigen initiatief diverse onderdelen verder nader te ontdekken.

Tegen half drie werd iedereen verwacht op het voorterrein om gezamenlijk richting de bus te lopen. Er werd nadrukkelijk gebruik gemaakt van koffie en stroopwafel van het koffietentje. Bovendien had het winkeltje goede klandizie aan de Zonnebloem uit Ravenstein.

De terugreis naar Ravenstein verliep voorspoedig en de ophalers stonden klaar op de Loswal om de deelnemers naar huis te brengen.

Henri en Barry willen jullie hartelijk dank zeggen voor de uiterst plezierige manier waarop jullie deze dag hebben gemaakt zoals die is verlopen.

Een bijzonder woord van dank voor de voortreffelijke organisatie van deze dag door verschillende mensen van de Zonnebloem, in het bijzonder Jacqueline van der Waarden; hulde aan alle mensen.

Vriendelijke groet,

Henri, chauffeur MuseumPlusBus

Barry, gastheer

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals