Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. in Coronatijd

Hoe komen wij de coronacrisis door?

Het is een bizarre tijd. Het Coronavirus heeft ons allemaal stevig
in zijn greep. Zowel Breda als het bestuur van de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. hebben alle activiteiten geannuleerd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit zal zeker nog t/m september zo zijn.

Wat heeft de afdeling gedaan voor de gasten en vrijwilligers?

Allereerst is er rond Pasen, aan alle vrijwilligers en gasten een leuke kaart gestuurd met een mooi gedicht erop. Alle gasten worden telefonisch gebeld door hun vrijwilliger.

Ieder kwartaal maken wij een nieuwsbrief met foto’s en stukjes tekst van de activiteiten die hebben plaatsgevonden. Om de nieuwsbrief van juni toch bij de mensen op de mat te laten vallen, heeft de commissie pr & communicatie ervoor gekozen om een ‘corona bestendige’ nieuwsbrief te maken. Om te beginnen hebben wij aan de kleinkinderen van de vrijwilligers gevraagd om kleurplaten/tekeningen te maken voor onze gasten. Hier werd groots gehoor aangegeven zodat we bij iedere nieuwsbrief een mooie tekening/kleurplaat konden toevoegen. Daarnaast hebben we op de hoofpagina een leuke afbeelding gezet van Jabbertje incl. gedicht en wat informatie voor de gasten rondom de activiteiten. Van de 3e en 4e pagina hebben we een puzzelpagina gemaakt. Hierop staat een rebus, een woordzoeker en ‘Raad het plaatje’. De rubriek ‘Raad het plaatje’ bevat foto’s van activiteiten die eerder hebben plaatsgevonden en zijn gepubliceerd in voorgaande nieuwsbrieven. Iedere oplossing kan doorgegeven worden aan de vrijwilliger om zo een kans te maken op een leuke attentie. Om de mensen een beetje aan het werk te zetten, hebben we een zakje Zonnebloemzaadjes toegevoegd en kunnen de gasten meedoen aan de wedstrijd “Wie kweekt de grootste Zonnebloem”. In oktober zullen we foto’s gaan maken van de gezaaide zonnebloemen. Voor de grootste zonnebloem zal een leuke attentie worden aangeboden.

Beetje bij beetje kijken we naar de mogelijkheden voor in september.

Namens de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o.
Commissie PR & communicatie

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals