Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarvergadering en jubilarissen

Op woensdag 24 februari 2021 was er een digitale jaarvergadering voor vrijwilligers. Ondanks dat het digitaal was, hadden we toch een mooie club van 16 personen die deel hebben genomen.

Jacob opende de vergadering en deelde mee dat we dit jaar 4 jubilarissen hebben. Als extra was er nog een jubilaris die enige tijd geleden al een insigne had verdiend, maar door omstandigheden was dit vergeten. Uiteindelijk is dit alsnog rechtgezet.

Ook de uitreiking van de oorkonde en het insigne was dit jaar anders dan voorgaande jaren. Op gepaste afstand is Jacob bij de mensen langs gegaan. Zij waren allen blij en verrast. De bloemen werden allemaal nabezorgd.

Dhr. Henk Toonen werd gehuldigd voor zijn inzet voor de Zonnebloem met name in Herpen gedurende 25 jaar.

Dhr. Jacob Aldus werd gehuldigd voor zijn inzet voor de Zonnebloem met name als voorzitter en voor zijn inzet in Herpen gedurende 10 jaar.

Mevr. Laura Ansems werd gehuldigd voor haar inzet voor de Zonnebloem met name in Over d’n Dam gedurende 10 jaar.

Mevr. Wilma van der Loop werd gehuldigd voor haar inzet voor de Zonnebloem met name in Overlangel gedurende 10 jaar.

Dhr. Piet van Aar werd gehuldigd voor zijn inzet voor de Zonnebloem met name in Herpen gedurende 10 jaar.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals