Zonnebloem afdelingswebsite

 

Enthousiaste vrijwilligers zijn bij De Zonnebloem altijd van harte welkom, het is een fantastische uitdaging

Wij zijn als vereniging De Zonnebloem afdeling ‘s-Gravenzande volop in beweging. We hebben aandacht voor onze gasten maar ook voor elkaar als vrijwilligers. De gezelligheid, die we onderling met elkaar hebben, stralen we uit naar onze gasten. Vooral via trainingen en cursussen zijn we een vereniging geworden die het ‘werk’ voor onze gasten aankunnen. Je bent vrij om een keus te maken voor de activiteiten die bij jou passen.

Als vrijwilliger bij De Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren. Helpen tijdens een dagje uit, mee als vakantievrijwilliger (als verpleegkundige, verzorgende of helpende) of regelmatig een gast bezoeken.

Wil je graag meer weten over het vrijwilligerswerk bij De Zonnebloem afdeling ’s-Gravenzande? Neem dan contact op met ons bestuurslid bezoekwerk, Paula de Bruijn, tel. nr. 06-20828508.

Of bezoek onze FaceBook pagina www.facebook.com/DeZonnebloemSGravenzande.nl 

 

 

 

 

 

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk