Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

13 februari 2020

in de sfeer van Valentijn

11 december 2019

december 2019

13 november 2019

in Kerstsfeer

10 september 2019

een mooi streekmuseum

20 juni 2019

een zorgbakkerij met biologische producten

14 mei 2019

Schaapsherder Lex Thoen met hond Kika op bezoek

20 maart 2019

Een leuk verhaal

9 januari 2019

nieuwjaarsbijeenkomst 2019

13 december 2018

Kinderen en de Zonnebloem

11 oktober 2018

Oudhollandse snoepkraam

6 september 2018

Op bezoek bij de 's-Gravenzandse Reddingsbrigade

2 augustus 2018

Genieten!!

6 juni 2018

Bezoek aan de Pluktuin

16 mei 2018

Uitreiking WestlandStek

17 april 2018

Bezoek aan de Imker

28 maart 2018

Pasen 2018

15 februari 2018

Vrolijke muziek met de Meezingkaravaan

5 april 2017

21 december 2016

Jumbo Kerstdiner bij Geke en Jan

21 december 2016

Jumbo Kerstdiner 16 december 2016 bij Gerarda en Sylvia

21 december 2016

Woensdagmiddag Kerstviering in De Hoeksteen voor gasten en vrijwilligers

27 november 2016

Onze November activiteit was snert eten bij Eetcafé De Witte

22 oktober 2016

Oktober activiteit was de 19e met een Herfst Bingo

22 oktober 2016

De maandelijkse activiteit van september was een stadswandeling met daarna een Picknick/ High Tea

7 september 2016

Gisteren samen met mijn mede bestuurslid activiteiten een onverwachts bezoek gebracht in het Roosevelthuis.

7 september 2016

Gisteren heb ik samen met Hetty bestuurslid activiteiten onverwachts een bezoek gebracht, maar aangezien de gasten met begeleiding een dagje naar Burgers Zoo waren, zijn wij ook daar naar toe gereden.

22 mei 2016

De Zonnebloemvrijwilligers waren die dag in de middag aanwezig rond de markt, de Langestraat en in De Hoogvliet supermarkt om loten te verkopen.Ook aangekondigd door de Zonnebloem auto deur een deur.

23 maart 2016

19 december 2015

Onze penningmeester/secretaresse was zo slim geweest om onze afdeling op te geven voor een boodschappen pakket bij de Jumbo voor een Kerstdiner voor 10 personen.

16 december 2015

1 januari 0001

Vrolijke muziek met de Meezingkaravaan

Pea Boon

0174-624502
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk