Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een druk bezochte kerstmiddag

20221207-kerstmiddagjpg

Veel gasten en vrijwilligers en een mooi programma

Veel gasten en vrijwilligers en een mooi programma, de kerstmiddag op 7 december was feestelijk en geslaagd. Na de Corona periode was dit de eerste keer dat dit weer mogelijk was. Heel erg fijn voor iedereen.

Na de kerstvertelling door Gerard Faasse werd mooie muziek gespeeld door Jaap de Groot (piano) en Wil van der Kaaij (panfluit).
Het gedicht “Klein compliment” met de bij deze kerstviering passende boodschap in plaats van iets hards iets van waarde te zeggen, gewoon in de vorm van een klein compliment, zette aan tot bezinning en besef.


Het kinderkoor Eigenwijs had vervolgens een prachtig optreden met mooie kerstliedjes. Bovendien zongen ze het lied Siyahamba, waarmee ze eind vorige maand bij de Muziekwedstrijd in Utrecht, onderdeel van het Prinses Christina concours, in de groepscategorie de hoofdprijs wonnen.


Een sfeervolle middag voor gasten en vrijwilligers met veel optredens, lekkere hapjes en drankjes. Voorzitter Coby Duyvesteijn sloot de middag af met de beste wensen voor gezellige feestdagen en een goed en gezond 2023.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk