Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

ecd548c82129d0f2a7331d664603c5d81jpg

Woensdagmiddag 8 januari 2020 heeft de afdeling ’s-Gravenzande een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden voor haar gasten en vrijwilligers. Deze middag is door veel gasten en vrijwilligers bezocht en maakte het daardoor heel gezellig. We stonden stil bij degenen die het afgelopen jaar overleden zijn. Daarnaast was er ook vreugde, omdat 5 vrijwilligers al meer dan 10 jaar vrijwilligerswerk doen bij de Zonnebloem. Door de voorzitter, Coby Duyvesteijn, werd aan Lia van Zanten, Ilona Kap, Lijnie Hoek, Izarine de Vos en Wout Dijkshoorn de zilvereninsigne met oorkonde uitgereikt. Deze middag hadden we ook een gastspreker. De Heer Wim Bom weet veel over het koninklijk Huis en dat heeft hij dan ook op een humorvolle en enthousiaste wijze aan ons verteld. Met ondersteuning van foto’s en verzamelmateriaal. Een opmerking van een gast was dan ook: Jammer, dat het afgelopen is.

Pea Boon

0174-624502
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk