Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst afdeling 's-Gravenzande

20230111-nieuwjaarsbijeenkomst-1jpg

Gezellig, goed bezocht, het was heel fijn weer samen te zijn!

Woensdag 11 januari, de feestelijke start van het nieuwe jaar. Voorzitter Coby Duyvesteijn heette iedereen van harte welkom. Heel veel gasten en vrijwilligers waren aanwezig. Met een hapje en een drankje en het heffen van het glas werd het jaar 2023 feestelijk begonnen. Mede bestuurslid Paula de Bruin herdacht op gepaste wijze de overledenen. Dick Voogd werd in het zonnetje gezet, hij kreeg de Zonnebloem insigne voor 10 jaar vrijwilligerswerk. Dick, als schrijver van zo’n tienduizend gedichten, las een aantal uit eigen werk voor.

De heer David Bassie vertelde aan de hand van mooie beelden over de historie van oud ’s-Gravenzande. Dit bracht bij de aanwezigen veel herkenning met zich mee. Bij het afscheid nemen vertelde voorzitter Coby dat zij na een periode van 6 jaar als voorzitter aftreedt. Zij blijft betrokken en actief. De Zonnebloem afdeling ’s-Gravenzande is nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Heeft u wellicht interesse, neemt u dan contact op met de secretaris, Tilly Post telefoon 06-29561548

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk