Pannenkoeken eten in Hoek van Holland

Zonnebloem afdeling

Woensdag 8 februari 2017 zijn de Zonnebloemgasten van ’s-Gravenzande pannenkoeken gaan eten aan de Boulevard in Hoek van Holland. Het was fijn om er met elkaar aan lange tafels van te genieten. De nieuwe voorzitter van de afdeling, Coby Duyvesteijn, stelde zich voor aan de gasten en verwelkomde iedereen. Er kon gekozen worden uit 3 verschillende soorten pannenkoeken: de naturel met stroop en poedersuiker, met appel of met spek. Het zijn de meest traditionele Hollandse pannenkoeken en ze smaakten alle drie heerlijk. Daarna was er een coupe met ijs, vruchten en slagroom toe.

Dit vond plaats bij Jutter een vriendelijk ingericht restaurant met veel glas, zodat er ook naar de voorbijvarende schepen op de Waterweg gekeken kon worden. Het blijft altijd een bijzonder gezicht, de kleine en grote vrachtschepen de haven in en uit te zien varen. De opkomst was groot van de leden, zodat er weer gezellig bij gepraat kon worden. 

We kunnen terug kijken op een fijne middag.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk