ESSO-station sponsort de Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vrijdagmorgen 23 juni 2017 overhandigde de eigenaar van Esso-station de Rotonde aan de Koningin Julianaweg in ’s-Gravenzande een cheque aan de afdeling ’s-Gravenzande van de Zonnebloem. Lia van Zanten, onze penningmeester, en Coby Duyvesteijn, onze voorzitter, hebben de cheque in ontvangst genomen. In totaal is er al een bedrag van € 374,06 bij elkaar gespaard, waarvan we vandaag € 123,57, een tussentijds bedrag, hebben ontvangen. De 5 best scorende verenigingen waren uitgenodigd, waarvan wij er één van zijn.

Tank en Schenk is een actie van dit tankstation. Het houdt in dat wanneer men benzine tankt bij dit Esso-station men een lokaal goed doel uit kan zoeken waaraan geld gedoneerd wordt. Voor elke getankte liter brandstof stelt het tankstation 1 cent beschikbaar.

Dus: een goede tip voor iedereen tank bij Esso-tankstation de Rotonde aan de Koningin Julianaweg en kies de Zonnebloem afdeling ’s-Gravenzande uit als goed doel.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk