Zonnebloem aanwezig op het Gezondheidsplein

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 26 augustus 2017 werd in het centrum van ’s-Gravenzande een Gezondheidsplein georganiseerd. Bedrijven, stichtingen en verenigingen waren deze dag van harte welkom om hun activiteiten voor jong en oud te promoten. De afdeling ’s-Gravenzande van de Zonnebloem was deze dag ook aanwezig met een kraam, waarin vrijwilligers informatie gaven over hun activiteiten en het gebruik maken van de Zonnebloemauto.

De Zonnebloem vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een dagje uit. Voor mensen die afhankelijk zijn van (elektrische) rolstoel of scootmobiel blijkt vervoer vaak kostbaar en weinig flexibel. Met name als je wat verder van huis wilt. Daarom is er nu de Zonnebloemauto. Met deze rolstoel-huurauto geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking de kans om in alle vrijheid op pad te gaan. Verdere informatie over het huren van de Zonnebloemauto is te vinden op de algemene site van de Zonnebloem.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk