Bezoek aan het Louwmanmusem

het andere bedrijfsuitje

Als afdeling ’s-Gravenzande hebben we dinsdag, 11 december 2018, voor het eerst kennis gemaakt met: Het andere bedrijfsuitje. 12 gasten van de afdeling zijn op uitnodiging van Vestia Den Haag op bezoek geweest in het Louwman museum in Den Haag. Medewerkers van Vestia reden onze gasten met rolstoelen door het museum en wie nog zelfstandig kon lopen werd ook vergezeld van een medewerker. Voor beide organisaties was het een eerste keer om kennis te maken met dit project. Het is een prachtig museum. We hebben er allemaal van genoten en een leuke opzet om medewerkers van een bedrijf kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en de Zonnebloem.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk