Met de BankGiroLoterij naar het Gemeentemuseum

Vrijdag 18 januari 2019

De Museum Plus Bus is een bijzonder leuk initiatief voor ouderen in Nederland. Het gaat om senioren die écht niet meer zelfstandig een museum kunnen bezoeken. Zonder de bus geen museumbezoek voor deze mensen en dat zou jammer zijn.

De BankGrioLoterij maakte het voor de gasten van de Zonnebloem afdeling ’sGravenzande mogelijk dat zij per touringcar vervoerd werden naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Daar werd aan hen een rondleiding gegeven, wat erg gewaardeerd werd door de deelnemers. Voordat het museum bezocht werd, genoten de gasten van een rondrit door de binnenstad waar langs het Binnenhof en het paleis Noordeinde gereden werd.

De MuseumPlusBus maakt deze dag mogelijk, allemaal dankzij de ruim 600.000 deelnemers van partner BankGiro Loterij

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk