5 Jubilarissen bij de Zonnbloem

Woensdagmiddag 8 januari 2020 zijn er bij de Zonnebloem afdeling ’s-Gravenzande aan 5 vrijwilligers van deze afdeling de zilveren insigne uitgereikt voor meer dan 10 jaar vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem. Op deze gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst, waar veel gasten en vrijwilligers aanwezig waren, is door de voorzitter, Coby Duyvesteijn, aan Lia van Zanten, Ilona Kap, Lijnie Hoek, Izarine de Vos, en Wout Dijkshoorn,  de insigne met oorkonde uitgereikt. De Zonnebloem is blij met haar vrijwilligers, die het mogelijk maken om mensen met een fysieke beperking een gezellige middag te bezorgen en deze mensen regelmatig  thuis te bezoeken.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk