Acties bij de Zonnebloem

in deze bijzondere tijd

Bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling ’s-Gravenzande zitten niet stil in deze coronatijd. Ze blijven zo veel mogelijk thuis, maar ze houden contact met haar gasten. Met tussenpozen hebben ze attenties bij de gasten afgegeven. Deze week zijn door de vrijwilligers een doosje aardbeien van Kwekerij de Westlandse aardbei bezorgd. Rond Pasen zijn er zakjes met Paaseitjes uitgedeeld met een bos bloemen erbij, gesponsord door kantoor Remmerswaal. Andere keren is er een gezellige aandachtskaart in de brievenbus gedaan en later een heerlijke reep chocolade met een tekening erbij,  waarin spreekwoorden  verborgen zaten. En de vrijwilligers houden regelmatig telefonisch contact met hun gasten. De slogan van de Zonnebloem is niet voor niets: Er kan zoveel meer dan je denkt!

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk