Lotenverkoop

koop ze nu!

Op verschillende plekken in ’s-Gravenzande wapperen de vlaggen van de Zonnebloem. Dit ter ondersteuning van de lotenverkoop, die jaarlijks gehouden wordt.

De verkoop van loten is een belangrijke inkomstenbron voor de  Zonnebloem afdeling ’s-Gravenzande. Met de opbrengst hiervan organiseert zij activiteiten voor mensen met een lichte beperking. Helaas is door de beperkingen van het Coronavirus niet mogelijk om dit jaar de huis-aan-huis verkoop te houden. De vrijwilligers hebben wel lotenboekjes om deze aan familie, vrienden, bekenden, buren etc. te verkopen. 

Wilt u het werk van de Zonnebloem ondersteunen en graag loten  kopen, dan kunt u hiervoor bellen naar tel.nr. 0174-412502. Ze kosten € 2,-- per stuk. De trekking van de loterij zal plaats vinden op 12 oktober 2020.

Tijdens de lockdown van de afgelopen maanden, hebben het bestuur en de vrijwilligers niet stil gezeten. Ze hebben telefonisch contact onderhouden met hun gasten en regelmatig een attentie bij de gasten afgegeven.  Het Zonnebloemwerk gaat altijd door.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk