We kunnen er weer op uit!

Genieten!!

Wat heerlijk dat we na weken binnen gezeten te hebben, wegens de lockdown, er nu weer op uit kunnen gaan. Grootschalige activiteiten zijn nog niet mogelijk en zeker niet om met elkaar binnen te zitten. Maar nu het zomer is en het heerlijk is om buiten op een terras in kleine groepjes met elkaar koffie te drinken, met natuurlijk iets lekkers erbij, is een klein feestje. Elke vrijwilliger kan met haar/zijn gasten zelf een terras uitzoeken in ’s-Gravenzande  en genieten van het  mooie weer, de koffie met taart en van elkaar. Het zijn heerlijke ontspannen middagen en de gasten genieten er enorm van.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk