De Zonnebloem gaat door

met contact houden en kleine attenties

Helaas weinig activiteiten voor de gasten van de Zonnebloem. Om gezellig bij elkaar te komen, is niet mogelijk in deze Corona tijd. Maar de vrijwilligers gaan naar hun gasten toe, als het mogelijk is. Zij houden ook telefonisch contact met hen. Afgelopen week hebben de vrijwilligers Sinterklaascadeautjes bij hun gasten gebracht. 2 heerlijke speculaasrokken en een tube handcrėme voor de ruwe handen vanwege het vele wassen. Een bijpassend gedicht erbij en een chocoladekikker er boven op.

In de zomermaanden zijn vrijwilligers met hun gasten koffie gaan drinken met appeltaart op één van de ’s-Gravenzandse terrassen. Heerlijk buiten gezellig bijpraten. In september zijn we op bezoek geweest in De Tuinderij in De Lier. Daar is ruimte genoeg om op afstand elkaar te ontmoeten. Nu blijven we allemaal thuis. Maar de afdeling ’s-Gravenzande vergeet haar gasten niet. Geen activiteiten maar wel regelmatig een attentie vanuit de afdeling en het belangrijkste: contact houden met elkaar.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk