Een kerstgroet

Deze tekst is verwerkt in de kerstkaart die bij de kerstattentie aan  de gasten van de Zonnebloem ’s-Gravenzande meegegeven is. Het verwoord waar de Zonnebloem voor staat.! De gasten kregen er een fles advocaat met een bus slagroom bij (dit kan niet ontbreken bij de Zonnebloem), een Led wax kaars met 2 bijpassende kerstballen en een amerillysbol, een no water flowers bol, met het logo van de Zonnebloem erop.

De gasten waren blij verrast met deze kerstattentie en zo hadden de vrijwilligers weer contact met hun gasten, waarvan helaas ook meerdere gasten Corona hebben of gehad hebben. Gelukkig de meesten in een lichtere vorm. Ondanks alles gaan we optimistisch het nieuwe jaar in.

 

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk