Leuke actie!

met Valentijn

De 2 vriendinnen, Regina van den Ende en Wilma van Nieuwkerk, van de Koffiebus Miss Latte hebben met een actie geld opgehaald en wilden dit aan een goed doel besteden. Ze hebben de Zonnebloem in ’s-Gravenzande benaderd en kwamen met een leuk idee voor Valentijnsdag. Van het bedrag hebben zij lekkere stroopwafelharten laten bakken voor de gasten van de Zonnebloem met daarbij een vrolijke zelf ontworpen Valentijnskaart. De kinderen van Regina en Wilma hebben met hun klasgenootjes van de Basisscholen De Kameleon en de RKBS Jozefschool gezellige tekeningen, plakwerk en kaartjes met een Valentijnwens erop gemaakt en bij de harten stroopwafels meegegeven. De vrijwilligers van de afdeling hebben geholpen deze attentie bij hun gasten van de Zonnebloem te bezorgen en hen tevens een bezoekje te brengen. De gasten waren zeer verrast en het deed ze goed dat er op deze wijze aan hen gedacht werd. De initiatiefnemers overhandigen op de foto aan de heer De Jong de Valentijngroet.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk