De Zonnebloemauto is er voor iedereen

Deze week hebben vrijwilligers van de Zonnebloem ’s-Gravenzande hun gasten verrast met een pot blauwe druifjes. Deze voorjaarsattentie werd thuis bezorgd met de Zonnebloemauto. Hiermee willen we deze comfortabele rolstoelauto onder de aandacht brengen

Bewegingsvrijheid

De Zonnebloemauto is te huur voor mensen, die gebruik maken van een rolstoel of een scootmobiel. Wanneer iemand door een lichamelijke beperking zijn leven in een rolstoel doorbrengt, ziet de wereld er vaak anders uit. Een eigen auto aanpassen is kostbaar en het openbaar en aangepast vervoer hebben beperkingen. De Zonnebloemauto geeft de huurder (bewegings)vrijheid. Deze huurder bepaalt zelf waarheen en wanneer hij gaat. Hij kan ook nog eens familieleden of vrienden meenemen. Achterin de auto is een rolstoelplaats.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de site zonnebloem.nl/zonnebloemauto

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk