Westland Ontmoet

week van de eenzaamheid

xccccccv

In Westland vindt Westland Ontmoet het hele jaar plaats. In de week tegen Eenzaamheid, van 30 september tot en met 7 oktober 2021, wordt extra aandacht geschonken aan de kracht en noodzaak van ontmoeten. Die behoefte elkaar te ontmoeten is de afgelopen periode meer en meer duidelijk geworden.

Op initiatief van Westland Ontmoet worden in deze periode druiven, geschonken door de Westlandse druif, aan mensen in de verpleegtehuizen en aan de Zonnebloemgasten in het Westland uitgereikt.

Vrijwilligers van de Zonnebloem ’s-Gravenzande hebben afgelopen week de doosjes druiven gegeven aan de bewoners van de Verpleegtehuizen De Kreek en Sonnevanck en aan de Zonnebloemgasten thuis. Een mooie traktatie en een leuke gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Dea van Leeuwen

0628644762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk