Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmannen lopen voor paasstukjes

Een prachtig gezicht. Ruim 150 kerstmannen die in een grote stoet door het park van Prinsenbeek lopen. De ene kerstman wat harder dan de ander, maar allemaal met hetzelfde doel: geld ophalen voor onder meer de lokale Zonnebloem.

De start van de Santa Run vond plaats op de schaatsbaan van Prinsenbeek, onderdeel van het winterse festival WinterWonderBeek. Na een gezamenlijke warming-up liep de groep verklede enthousiastelingen op eigen tempo een parcours vanaf de Markt door het park Over-Bos. Dat was voor de gelegenheid aangekleed met honderden waxinelichtjes.

Twee goede doelen

Voor het eerst had Prinsenbeek een eigen Santa Run, voortgekomen uit een samenwerking van WinterWonderBeek en de jaarlijkse Overbosloop in de stad. Vrijwilliger Anton Hoeven van de afdeling Prinsenbeek was verrast. “De inschrijfkosten van alle 150 deelnemers gaat naar twee goede doelen, waaronder onze afdeling. Dat is een aardig bedrag, waarvan wij weer iets moois kunnen organiseren.”

‘Creadoemiddag’

Wat dat precies wordt, daar heeft Anton ook al een idee over. “Dit jaar organiseerden we voor het eerst een creatieve middag, een ‘creadoemiddag’ zoals we het noemen. Dat sloeg zó aan dat we dat weer willen doen. Deze keer in paassfeer, met paasstukjes maken of bloemschikken. Met de opbrengst van de run kunnen we dat zeker bekostigen.”

Interesse om met de Zonnebloem of voor de Zonnebloem een actie te starten? Lees dan snel meer op onze actiepagina.

Santa Run Prinsenbeek