Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Multicultureel kerstdiner Feijenoord

Kerst vier je samen. Dat dit over alle grenzen heen gaat, bleek deze week tijdens een bijzonder kerstfeest. De Rotterdamse Zonnebloemafdeling Feijenoord genoot samen met Turkse dames uit de wijk van Nederlandse en Turkse gerechten.

Voor het eerst organiseerde de lokale Zonnebloem in Feijenoord een kerstfeest samen met speeltuinvereniging De Klimroos  Bij deze vereniging volgen veel allochtone wijkgenoten een taalcursus. Veelal Turkse dames, voor wie het niet altijd even makkelijk is om contact te hebben met andere wijkbewoners. Dit kerstfeest was bedoeld om die drempel een beetje te verlagen.

En wat verbindt nu beter dan lekker eten? De Zonnebloemdeelnemers kregen een warm welkom en waren onder de indruk van de heerlijke zelfgemaakte Turkse hapjes. Al smullend raakten steeds meer mensen met elkaar in gesprek. Zowel de Turkse dames als de Zonnebloemdeelnemers waren dan ook erg enthousiast over het feest. 

Kerstdiner Feijnoord