Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Midwinterfeest Leusden

Leusden viert het 'lengen der dagen'

25-01-2017

De dagen worden weer langer, het einde van de winter komt dichterbij. En dat mag gevierd worden, vonden Zonnebloemvrijwilligers in Leusden. Ze hielden een Midwinterfeest, compleet met chocomel, glühwein en stamppot.

Bij de ingang van conferentiecentrum De Glind in Leusden komen de winterse sferen je al tegemoet. Twee vrijwilligers verwelkomen alle bezoekers van het feest met warme chocomel of glühwein. Eenmaal binnen worden ze verwend met onder meer een muziekquiz en een stamppottenbuffet.

Kletsen

Wil Lamers (81) had zin in wat gezelligheid en is samen met een medebewoonster van haar appartementencomplex gekomen. “Het is fijn om weer bij te kletsen met iedereen, ik heb er via de Zonnebloem een aantal leuke kennissen bij”, vertelt ze.

Midwinterfeest Leusden

Leuke liedjes

Tijdens het feest klinkt winterse sfeermuziek en tijdens de quiz mogen bezoekers raden welk nummer ze horen. “Dit zijn leuke liedjes uit de jaren ’50 en ‘60”, vertelt Wil. “Die ken ik goed!” De middag wordt afgesloten met een zelfgemaakt stamppottenbuffet.

Bij elkaar

Zeker in de maand januari is zo’n activiteit belangrijk, vindt Wim Blokland, bestuurslid Activiteiten van de afdeling Leusden. “Na een overvolle, gezellige decembermaand vol familie breekt nu een periode aan van rust. Helaas voor sommige mensen een tijd van eenzaamheid of troosteloosheid. Vandaag brengen we ze bij elkaar.”