Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Vaarvakantie

Klaar voor de eerste vaarvakantie

21-02-2017

Het Zonnebloem vakantieseizoen gaat maandag 27 februari van start met een vaarreis. Ons aangepaste schip gooit de trossen los en vertrekt in de ochtend vanuit Arnhem richting Duitsland.

Facebook live

Dit moment was te volgen via Facebook Live. Kijk de video's terug via onze Facebookpagina en like ons

Ruim 2800 vakantiegasten

In totaal zijn er dit jaar 42 vaarweken. Elk jaar gaan ruim 2800 mensen met ons aangepaste schip mee voor een prachtige meerdaagse vaarvakantie in eigen land of over de grens naar Duitsland en België. Dit jaar doet ons schip voor het eerst Roermond aan. Daarnaast zijn er diverse themareizen zoals de wijnreis, een klassieke muziekreis en een kerstreis. Ook is er speciale reis voor de jongere deelnemers en vrijwilligers.


Verzorging in handen van gediplomeerde vrijwilligers

Ons aangepaste passagiersschip is voorzien van de benodigde medische voorzieningen zoals tilliften en hoog-laag bedden. Tijdens alle vaarvakanties is de verpleging en verzorging in handen van gediplomeerde vrijwilligers uit de zorg. Naast zorgvrijwilligers gaan er algemeen vrijwilligers mee voor de overige werkzaamheden. “Het doel is de reizigers de ultieme vakantiebeleving te bezorgen. Elke week opnieuw gaan wij daarvoor!”, vertelt cruisemanager Gerard Noor.