Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
karten

“Dit geeft zo’n kick!”

29-05-2017

Een picknick in het park waarbij iedereen zelf eten meebrengt, een dagje met z’n allen crossen over het strand of lichtpuntjes zoeken in het donker bij Glow Festival. De jongerenwerkgroep Eindhoven bestaat twee jaar en probeert deelnemers steeds te verrassen met activiteiten. Vrijwilliger Anne-Marie Snijder: “Natuurlijk vieren we samen Koningsdag en Carnaval, maar we proberen ook uitjes te organiseren die net even anders zijn. Zoals karten of graffiti spuiten; wat we nu aan het regelen zijn.”

Aangepaste karts

De jongeren staan met gezonde spanning voor de deur van Indoorkartbaan Hezemans in Eindhoven. Tripod Mobility organiseert hier voor de allereerste keer de tweedaagse Handi-Kart Experience. Speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking staan er aangepaste karts klaar en kan er gedurende twee dagen gratis gekart worden. Maar voor het zover is, testen de jongeren eerst hun rijvaardigheden in de aangepaste lesauto, die buiten op hen staat te wachten.

karten

Avontuur

Met de stuur- en remvaardigheid van René Hagemans (29) zit het wel goed. Lachend stapt hij uit de lesauto. “Ik houd wel van een uitdagende activiteit als deze. Voor mijn ongeluk zocht ik graag het avontuur op. Skiën, maar ook extreme sporten zoals paragliden en bungeejumpen vond ik mooi. Mijn grote wens is een keer parachutespringen. Toen ik hoorde over het karten, greep ik mijn kans. Dat er aangepaste karts bestaan, wist ik niet. Geweldig om zo met elkaar rond te racen. Dit geeft zo’n kick!”

karten

Ook zin om eropuit te gaan? Kijk op zonnebloem.nl/indebuurt voor activiteiten bij jou in de buurt.