Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Taart

Taart van het Rijksmuseum

27-03-2018
Testteams reizen stad en land af om de toegankelijkheid van vrijetijdslocaties te testen voor ons project Onbeperkt Eropuit. Dat verdient een taart, vindt het Rijksmuseum. Mystery guest Tamara van Laarhoven kreeg van Cathelijne Denekamp, coördinator toegankelijkheid van het museum, deze smakelijke verrassing.

Een map vol

Tamara geeft uitleg bij een workshop toegankelijkheid voor medewerkers van het museum en kwam over de vloer als mystery guest. Daar hebben wij veel aan, vertelt Cathelijne. “Er ligt inmiddels een map onderzoeksresultaten, waarmee ik direct aan de slag kon.” Ze vindt dat alle testers een taart verdienen voor hun inzet. 

Niet betuttelen

Naast de taart waren er ook mooi woorden voor Tamara. Cathelijne: “Jij weet als geen ander hoe we iemand in een rolstoel kunnen benaderen zonder te betuttelen. Daar zijn we heel blij mee!” Tamara is opgetogen over het werk dat ze kan doen en de positieve insteek van de locaties: “Alle rolstoelgebruikers zijn geholpen met het project én ik vind het fijn dat ik op zo’n manier iets kan betekenen voor de buitenwereld!”