Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
support 2018

Kom jij ook naar Support 2018?

05-04-2018

Kom jij onze stand bezoeken tijdens Support 2018 in Utrecht? Van 30 mei t/m 2 juni zijn we hier aanwezig om te laten zien waar de Zonnebloem voor staat. Daarnaast kun je als bezoeker 2 dagen gratis huur van de Zonnebloemauto winnen.

Support 2018 is een 4-daags evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is dé beurs voor mensen met een bewegingsbeperking. Hier vind je als bezoeker allerlei informatie over hulpmiddelen, sport, wonen, vakanties, mobiliteit en andere aanverwante zaken. De Zonnebloem staat hier met een eigen stand. Ook kun je zelf de Zonnebloemauto testen.

Op Support 2018 vertellen we natuurlijk het Zonnebloemverhaal: wat doen we en voor wie zijn we er? Bezoekers kunnen een praatje maken met mensen in de stand, meer horen over ons project toegankelijkheid of eens uittesten hoe je met een rolstoel de Zonnebloemauto inrijdt. Wanneer je je badge laat scannen, maak je kans op 2 dagen gratis huur van de Zonnebloemauto. 

Meld je aan voor Support 2018. We zien je graag tussen 30 mei en 2 juni!