Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem wint Travel Award in de categorie ‘aangepaste vakanties’

“Wat een mooie afsluiting van ons jubileumjaar en wat een mooi compliment naar alle vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking.” Zo nam directeur Marc Damen afgelopen zaterdag namens de Zonnebloem de Travel Award ‘Aangepaste Vakanties’ in ontvangst.

Hij daagde ook de vele aanwezige touroperators uit om hun accommodaties door ons team van Onbeperkt Eropuit te laten testen op rolstoeltoegankelijkheid. Uit een recent door ons uitgevoerd onderzoek onder mensen met een lichamelijke beperking, bleek het vinden van rolstoeltoegankelijke vakantiebestemmingen nog best een opgave. Op  Zonnebloem.nl/vakanties biedt de Zonnebloem een overzicht van rolstoeltoegankelijke accommodaties waar ook eventuele benodigde zorg en hulpmiddelen eenvoudig te vinden zijn. We hopen dat met deze oproep meer operators de kans aangrijpen om hun accommodaties te laten testen en aan te bieden aan mensen met een lichamelijke beperking. 

Benieuwd naar de andere winnaars? Hier vind je het complete overzicht.