Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het Nationale Theater trots op toegankelijkheidsplaquettes

Afgelopen zaterdag ontving Het Nationale Theater de toegankelijkheidsplaquette Onbeperkt Eropuit uit handen van Rick Brink, minister van gehandicaptenzaken. Mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds werden vorig jaar verschillende locaties bezocht door ‘mystery guests’ van de Zonnebloem. In Den Haag waren dat de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui in Den Haag, beide locaties van Het Nationale Theater. Deze twee theaters kregen vervolgens een technische keuring. Daarnaast kreeg het personeel een workshop over hoe je het theaterbezoek voor iemand die in een rolstoel zit zo prettig mogelijk maakt. Voorwaarde van het VSBfonds voor deelname aan het project is dat de theaters daadwerkelijk aan de slag gaan met de adviezen uit het rapport. Zo paste Het Nationale Theater de bordjes in de lift aan, maakte drempels beter berijdbaar met een rolstoel en zorgde voor meer specifieke informatie op de website om een theaterbezoek goed voor te bereiden.

Willemijn Haasken, programmaleider van HNTonbeperkt, is zeer blij met de Zonnebloemplaquettes: “Ik ben heel trots dat wij als Het Nationale Theater deze plaquettes in ontvangst hebben mogen nemen. De rapporten van de Zonnebloem hebben ons veel waardevolle inzichten gegeven. Wij streven er naar voor iedere bezoeker toegankelijk te zijn, want iedereen moet kunnen genieten van theater. De plaquettes zien we als aanmoediging voor onze hele organisatie om alert te blijven en aanpassingen te blijven doen.”