Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

"We zijn echt een team"

19-03-2015
Bianca: “Ik heb me bij de Zonnebloem aangemeld omdat ik niet altijd wil leunen op mijn omgeving. Het is prettig als iemand die ervoor heeft gekozen om vrijwilliger te zijn je rolstoel duwt.” Marly: “Ik ging naar de Zonnebloem om mezelf ervan te overtuigen dat het niets voor mij was. Maar ik kwam Bianca tegen en het klikte meteen. Vanaf het eerste moment zijn we maatjes. Dat is niet uit te leggen.” 

‘We hebben bijna hetzelfde meegemaakt’ 

Bianca: “Er is een vriendschap voor het leven ontstaan. Marly en ik zijn ongeveer even oud en hebben bijna hetzelfde meegemaakt. Zij heeft MS, dat is vergelijkbaar met mijn aandoening. We hebben zoveel gemeen dat we aan een half woord genoeg hebben.” Marly: “Ik vind het fijn dat ik niets hoef uit te leggen over mijn ziekte. In mijn auto passen twee rolstoelen. Regelmatig gaan Bianca en ik samen op pad. Soms zijn we enorm aan het stuntelen. Dan helpen we elkaar en lachen wat af. We zijn echt een team.”