Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Lianne houdt een vakantieblog bij tijdens een vaarvakantie op MPS de Zonnebloem met haar opa

Volg Liannes vakantieblog vanaf ons hotelschip

23-06-2016

Benieuwd hoe het is om een weekje vakantie te vieren op ons schip? Hou vanaf maandag dan onze website in de gaten. Lianne (37) gaat met haar opa (89) op vakantie en houdt een blog bij van hun belevenissen samen. Eerst even voorstellen!

Lianne en haar opa hebben een heel goede band. Samen vertrekken ze maandag voor een reis met MPS de Zonnebloem. Voor het eerst met z’n tweetjes op vakantie en voor Lianne de eerste kennismaking met de Zonnebloem. “Ik heb goede verhalen gehoord, onder meer van mijn eigen opa en oma. Dus ik ben erg benieuwd. Omdat mijn opa niet meer zo mobiel is, is het fantastisch om met een schip op vakantie te gaan: het schip verplaatst zich, waardoor je veel van het land kunt zien zonder zelf veel fysieke inspanning te leveren. En bovendien ziet Nederland er vanaf het water prachtig uit!”

De twee kijken uit naar de reis. Voor haar opa is de vakantie een moment om even op te laden. “Mijn oma vergeet veel en omdat ze nog zelfstandig wonen heeft opa heeft daar aardig wat zorg aan. Tijdens deze week kan hij heerlijk ontspannen en bijkomen van zijn zorgtaken. Wij hebben er zin in!”

De vakantie van Lianne en haar opa volgen? Houd de website in de gaten!