Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Keukenhof

Wat een kleurpracht

25-04-2017

Als je maar een stukje gaat rijden door de polder dan zie je het al: alles staat in bloei. En dat levert prachtige, kleurrijke plaatjes op. De vrijwilligers en deelnemers van onze Zonnebloemafdelingen genieten hier massaal van. Er worden allerlei bustochtjes en andere uitstapjes, zoals een een bezoek aan de Keukenhof, georganiseerd. 

De Zonnebloemafdelingen Vlaardingen Ambacht-Oost en Centrum West brachten donderdag 6 april met 110 deelnemers en vrijwilligers een bezoek aan De Keukenhof in Lisse. Op een koude, maar zonnige dag genoot het gezelschap van meer dan 7 miljoen bloembollen! Het thema dit jaar is Dutch Design. Er is een speciale Mondriaantuin met de kenmerkende primaire vierkante kleurvlakken. 

Lees meer op de site van de afdeling

Tulpenroute

De Zonnebloemafdeling Voorschoten maakte op 24 april een tocht met een bus vol liefhebbers van de kleurrijke velden. Met een speciale lift konden mensen met hun rolstoel de bus in. Omdat er vanuit de afdeling zoveel belangstelling was voor deze tocht reed een groepje vrijwilligers met een auto achter de bus aan. Onderweg was er een heerlijke lunch geregeld in een gezellig restaurant dat op de route lag.

Bollenvelden busrit

Op 19 april gingen de vrijwilligers en deelnemers van de afdeling Nunspeet met de bus op pad. Er werd een tulpenroute gereden door de Noordoostpolder. De tulpenroute in de Noordoostpolder is de langste aaneengesloten route van Nederland. Het grootste deel van de in Nederland geteelde bloembollen wordt hier gekweekt. Kijk naar een prachtige video van deze route: 

Bloemencorso

Tijdens de bloemencorso in de Bollenstreek was onze Zonnebloemauto versierd met prachtige bloemen. Een leuke manier om vrijwilligers te trekken en aandacht voor de Zonnebloem te vragen.


Zonnebloemauto vol bloemen

Heb jij ook zulke mooie foto’s van de bloemenpracht? Plaats ze op onze Facebookpagina of mail ze naar communicatie@zonnebloem.nl