Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Riki Stichting doneert kerstpakketten aan 50 Zonnebloemafdelingen

De periode rond kerst is het moment om extra aandacht aan een ander te besteden. Ook de Riki Stichting, een Amsterdamse organisatie die zich inzet tegen eenzaamheid van ouderen, vindt dit zeer belangrijk. Daarom delen zij in totaal maar liefst 23.000 kerstpakketten uit om mensen te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. 

Een deel van deze kerstpakketten komt bij Zonnebloemdeelnemers in de regio terecht. Vrijwilligers van ruim 50 Zonnebloemafdelingen in de Randstad leggen speciale kerstbezoekjes af. Tijdens deze bezoeken overhandigen zij de kerstpakketten van de Riki Stichting persoonlijk aan de deelnemers. Want een beetje aandacht voor elkaar doet zoveel goed!