Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Riki Stichting doneert kerstpakketten aan 50 Zonnebloemafdelingen

22-12-2017

De periode rond kerst is het moment om extra aandacht aan een ander te besteden. Ook de Riki Stichting, een Amsterdamse organisatie die zich inzet tegen eenzaamheid van ouderen, vindt dit zeer belangrijk. Daarom delen zij in totaal maar liefst 23.000 kerstpakketten uit om mensen te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. 

Een deel van deze kerstpakketten komt bij Zonnebloemdeelnemers in de regio terecht. Vrijwilligers van ruim 50 Zonnebloemafdelingen in de Randstad leggen speciale kerstbezoekjes af. Tijdens deze bezoeken overhandigen zij de kerstpakketten van de Riki Stichting persoonlijk aan de deelnemers. Want een beetje aandacht voor elkaar doet zoveel goed!