Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zoveel meer dan een leuke dag

Een gezellig dagje eropuit met je collega’s én tegelijkertijd een ander blij maken. Dat doe je als je kiest voor Het ándere bedrijfsuitje van de Zonnebloem. Wij regelen alles en als bedrijf bezorgen jullie onze deelnemers een onvergetelijke dag. Door samen te genieten van een bezoek aan bijvoorbeeld een mooi museum of een leuke dierentuin. “Je maakt van je bedrijfsuitje zoveel meer dan alleen een leuke dag.”

Robin Rudolphie bezocht onlangs met een aantal collega’s van AT Osborne en een groep Zonnebloemdeelnemers dierenpark Amersfoort. “Als je elkaar ontmoet bij de entree is het even aftasten, maar dat was zo over. Ik werd voorgesteld aan een enthousiaste dame. Dat vond ik leuk, je trekt echt met elkaar op tijdens zo’n middag. Al gauw hadden we leuke gesprekken, het ging eigenlijk vanzelf. Hetzelfde zag ik gebeuren bij collega’s om me heen. Iedereen had het zichtbaar naar zijn zin.”

Andere bedrijfsuitje

In zijn werk voor het team Gezondheidszorg van At Osborne houdt Robin zich bezig met vraagstukken rond huisvesting en vastgoed in de zorgsector. “Wij hebben affiniteit met de zorgsector en wilden graag eens iets extra’s doen. Een bijdrage leveren aan een zorgzame samenleving.” Toen ze het andere bedrijfsuitje van de Zonnebloem ontdekten, was de keuze snel gemaakt. “Het is voor ons een kans om de andere kant van de zorg te zien. De mensen om wie het gaat. Hun verhalen te horen. Dat is heel waardevol. Natuurlijk is een dag met elkaar midgetgolfen ook leuk. Maar dit is veel specialer. Je maakt van je bedrijfsuitje zoveel meer dan alleen een leuke dag.”

Nieuwe verhalen

Voor deelnemer Coby Morel van de afdeling Lelystad-West was het een dag om niet meer te vergeten. “Zo mooi dat een bedrijf hiervoor kiest. Je ontmoet nieuwe mensen en hoort eens hele andere verhalen, erg leuk. Ik was op stap met Robin en Julia. Ze waren heel vriendelijk en hebben afwisselend mijn rolstoel geduwd. Iets wat ze niet gewend waren, maar helemaal geen punt vonden. De sfeer was meteen goed. We hebben samen genoten van de dieren en veel gelachen. Ook zijn we gezellig ergens gestopt voor koffie en gebak. Ik heb zo’n fijne middag gehad. Geweldig dat mensen van een bedrijf dit allemaal vrijwillig voor ons willen doen.”

Goed gevoel

Robin kende de Zonnebloem wel, maar heeft nu veel meer een gevoel bij vrijwilligerswerk. “Ik wist dat de Zonnebloem uitjes voor mensen met een beperking mogelijk maakt. Maar ik besef nu hoe belangrijk dat is. Tijdens zo’n uitje zie je met eigen ogen hoe mensen genieten. Hoe iets kleins als een praatje, samen gezellig wat eten het verschil kan maken. Hoe leuk mensen zo’n middag vinden, geeft zo’n goed gevoel. Dat je met je collega’s iets kunt betekenen voor een ander, terwijl je ook nog gezellig met elkaar op stap bent. En je hoeft er niets voor te regelen. We gingen zo voldaan naar huis met z’n allen. Het was een dag van betekenis en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.”

Heb jij ook interesse in Het ándere bedrijfsuitje? Kijk hier voor meer informatie.